Editura NICULESCU utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru. Înainte de a continua navigarea pe acest site, vă rugăm să alocaţi timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul paginilor: Politica de utilizare Cookie-uri și Prelucrarea datelor cu caracter personal, actualizate conform Regulamentului european de protecţia datelor cu caracter personal (GDPR). Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmaţi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform celor specificate în Politica de utilizare Cookie-uri. Nu uitaţi, totuși, că puteţi modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de utilizare Cookie-uri.
Cartea mierii. Reţete pentru sănătate şi vindecare
Mierea este o substanță magică, apreciată de mii de ani de către oameni pentru dulceața sa, substanțele nutritive pe care le conține și proprietățile ei medicinale. Colectarea mierii reprezintă una dintre cele mai vechi activități umane cunoscute, iar apicultura urbană nu a fost nicicând mai populară – în prezent poți găsi stupi amplasați pe acoperișurile clădirilor sau în grădinile și parcurile din orașe.
Mierea este unul dintre singurii îndulcitori naturali din lume. De asemenea, ea conține nutrienți, enzime, minerale, antioxidanți și aminoacizi, de aceea este considerată un adevărat superaliment. Cartea mierii îți dezvăluie ce calități deosebite are acest lichid desăvârșit și cum îl poți folosi la întregul său potențial – de la tratarea alergiilor la rețete culinare, în curele pentru răceală și în rețete cosmetice!
• Surprinzătoarea istorie și legendă a mierii
• Multiplele surse și arome ale mierii
• Ghidul cumpărătorului – cum să identifici un produs autentic
• Rețete de mâncăruri și băuturi
• Rețete pentru sănătate și frumusețe