Limba și literatura română
Matematică
Cele mai frumoase poveşti bilingve
Cărţi pentru Copii
Dezvoltare Personală
Cărţi pentru Familia Ta!
Cărţi pentru Sănătatea Ta!
Femei care aleargă cu lupii

Despre noi

Editura NICULESCU a fost infiintata in 1993 si are un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze), harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii etc. Inca de la infiintare, Editura NICULESCU si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, scriitori. De asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere.

In activitatea noastra editoriala se inscrie si participarea la programul de editare de manuale scolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii NICULESCU atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un argument mai mult decat convingator in acest sens il reprezinta numarul mare de manuale distribuite in scolile din toata tara.

Din luna iunie 2009, Editura NICULESCU a devenit partener si distribuitor al OXFORD UNIVERSITY PRESS - ENGLISH LANGUAGE TEACHING in Romania. Acest parteneriat intre Editura NICULESCU si Oxford University Press isi propune sa va puna la dispozitie cea mai buna si mai completa oferta de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze, bazandu-se pe experienta acumulata in atatia ani si pe aprecierea pe care au avut-o titlurile publicate pana acum. Oferta cuprinde cursuri de invatare a limbii engleze pentru toate nivelurile: prescolar, ciclu primar, gimnaziu, liceu, adulti, precum si dictionare, gramatici, literatura suplimentara etc.

Editura NICULESCU distribuie cartea pe toate canalele de distributie existente in prezent in Romania:
• Librariile apartinand centrelor judetene de librarii
• Librariile din Bucuresti
• Marile lanturi de hipermarketuri
• Cei mai mari angrosişti de carte din Romania
• Peste 300 de firme particulare de difuzare de carte din Moldova, Transilvania, Banat, Muntenia, Dobrogea
• Magazinul Virtual al editurii (www.niculescu.ro)
• Libraria proprie din Bd. Regiei 6D (zona Carrefour Orhideea), sector 6, Bucuresti